6986016641 Αθηνών 135Α, Καλαμάτα theofanis_kalamata@yahoo.gr
hero image
 
 
 
     
     
  Konstantopoulos Refrigeration Service
Κωνσταντόπουλος Θεοφάνης - Ψυκτικός Καλαμάτα Μεσσηνία


Η επιχείρησή μας “Konstantopoulos Refrigeration Service” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, δραστηριοποιείται δυναμικά με ψυκτικούς θαλάμους, οικιακό και επαγγελματικό κλιματισμό, καθώς και με την επαγγελματική ψύξη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και άμεση εξυπηρέτηση.

Ο έμπειρος ψυκτικός Κωνσταντόπουλος Θεοφάνης και η ομάδα του, είναι καθημερινά κοντά σας και πάντα έτοιμοι να ανταποκριθούν ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές εργασίες αλλά και για να εξασφαλίσουν για την άψογη εξυπηρέτησή σας.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
     
  την μελέτη, την εγκατάσταση και τη συντήρηση κλιματιστικών μονάδων για οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, εξασφαλίζοντας την άνεση και την κατάλληλη θερμοκρασία για κάθε χώρο.

Επιπλέον, η εξειδίκευσή μας στην επαγγελματική ψύξη και στην τεχνολογία τροφίμων μας καθιστά ιδανική επιλογή για βιομηχανίες, βιοτεχνίες τροφίμων και για επιχειρήσεις του κλάδου εστίασης. Αναλαμβάνουμε την μελέτη, την κατασκευή, την συντήρηση και την επισκευή ψυκτικών θαλάμων καθώς και επαγγελματικών ψυγείων παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση και εγγυημένης ποιότητας υπηρεσίες.

Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις και τα νέα προϊόντα στο χώρο της ψύξης και του κλιματισμού, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις για την οικία, τον επαγγελματικό σας χώρο αλλά και για βιομηχανίες, βιοτεχνίες τροφίμων και επιχειρήσεις εστίασης.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΨΥΚΤΙΚΟ;

Αν λοιπόν αναζητάτε έναν έμπειρο ψυκτικό με εξειδίκευση στον τομέα των ψυκτικών θαλάμων, του κλιματισμού και της επαγγελματικής ψύξης, τότε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

είναι αφενός να προσφέρουμε άμεση και άψογη εξυπηρέτηση σε κάθε πελάτη μας και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία και τις γύρω περιοχές.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6986016641
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ