6986016641 Αθηνών 135Α, Καλαμάτα theofanis_kalamata@yahoo.gr
hero image
 
 
 
     
     
  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΨΥΞΗ
Konstantopoulos Refrigeration Service - Κωνσταντόπουλος Θεοφάνης | Ψυκτικός Καλαμάτα Μεσσηνία


Με εξειδίκευση στην επαγγελματική ψύξη, η επιχείρησή μας “Konstantopoulos Refrigeration Service” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, παρέχει σε κάθε πελάτη της σύγχρονες και λειτουργικές λύσεις καθώς και άμεση εξυπηρέτηση.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή επαγγελματικών ψυγείων για κάθε είδους επιχείρηση στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία και σε όλη την Ελλάδα.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
  Είτε επιθυμείτε επαγγελματικούς καταψύκτες, είτε όρθιες βιτρίνες συντήρησης, αλλά και οποιοδήποτε άλλο επαγγελματικό ψυγείο, είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις επιθυμίες, να εξετάσουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις.

Καλύπτουμε οποιαδήποτε ανάγκη παρέχοντας την ορθή ψύξη ή συντήρηση των προϊόντων σας με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Εξυπηρετούμε super market, καταστήματα εστίασης αλλά και οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση χρειάζεται εξειδικευμένες υπηρεσίες επαγγελματικής ψύξης στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία και τις γύρω περιοχές.
 
     
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Είμαστε στην διάθεσή σας και έτοιμοι να αναλάβουμε την συντήρηση αλλά και την επισκευή τυχόν βλάβης που αντιμετωπίζεται με τα επαγγελματικά σας ψυγεία, παρέχοντάς σας άμεση και εγγυημένη εξυπηρέτηση.
 
     
 
ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα πρόθυμο να αναλάβει την επισκευή σας με συνέπεια και αμεσότητα, αλλά και το κυριότερο, να σας προσφέρει αξιόπιστες υπηρεσίες επισκευής με ρεαλιστικές χρεώσεις.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία και τις γύρω περιοχές.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6986016641
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ