6986016641 Αθηνών 135Α, Καλαμάτα theofanis_kalamata@yahoo.gr
hero image
 
 
 
     
     
  ΨΥΚΤΙΚΟΙ ΘΑΛΑΜΟΙ
Konstantopoulos Refrigeration Service - Κωνσταντόπουλος Θεοφάνης | Ψυκτικός Καλαμάτα Μεσσηνία


Για την αποτελεσματική συντήρηση και κατάψυξη τροφίμων, οι ψυκτικοί θάλαμοι είναι σίγουρα η ιδανική επιλογή. Αποτελούν απαραίτητο εργαλείο για βιομηχανίες, βιοτεχνίες τροφίμων και καταστήματα λιανικής πώλησης όπως εστιατόρια, κρεοπωλεία, ιχθυοπωλεία κ.α. 

Με εξειδίκευση στους ψυκτικούς θαλάμους, η επιχείρησή μας “Konstantopoulos Refrigeration Service” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, μπορεί να αναλάβει τη μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή κάθε ψυκτικού θαλάμου στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία και τις γύρω περιοχές.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
ΜΕΛΕΤΗ

Προσεγγίζουμε κάθε έργο με μελετημένο τρόπο, αξιολογώντας τις απαιτήσεις του πελάτη και προτείνοντας βέλτιστες λύσεις ψύξης. Μελετάμε τους χώρους, τις διαστάσεις και τις ανάγκες του κάθε συγκεκριμένου έργου προκειμένου να σχεδιάσουμε την κατάλληλη λύση.
 
     
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Έπειτα από την μελέτη, προχωράμε στην κατασκευή του ψυκτικού θαλάμου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια. Έτσι, μπορούμε να σας εξασφαλίσουμε λειτουργικούς και ποιοτικούς ψυκτικούς θαλάμους.
 
     
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Αναλαμβάνουμε την συντήρηση των ψυκτικών θαλάμων προκειμένου να διατηρηθεί η απρόσκοπτη και αποτελεσματική τους λειτουργία. Περιοδικές επιθεωρήσεις και συντηρήσεις βοηθούν στην πρόληψη προβλημάτων και εξασφαλίζουν τη μακροζωία του εξοπλισμού.
 
     
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Εφόσον προκύψει κάποιο πρόβλημα με το ψυκτικό θάλαμο, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, μπορεί να προβεί σε γρήγορη και αποτελεσματική επισκευή. Με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων και ανταλλακτικών, αποκαθιστά τυχόν προβλήματα για να επαναφέρει τον ψυκτικό σας θάλαμο στην κανονική του λειτουργία.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία και τις γύρω περιοχές.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6986016641
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
  Ακολουθώντας όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις στον χώρο της ψύξης, η επιχείρησή μας, είναι σε θέση να αναλάβει την κατασκευή όλων των ψυκτικών θαλάμων συντήρησης ή κατάψυξης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη μελέτη για τη διαστασιολόγηση του κατάλληλου μηχανήματος ψύξης προκειμένου να επιτευχθούν οι απαραίτητες συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας στο θάλαμο.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να ακούσει τις ανάγκες και το πρόβλημά σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για τον ψυκτικό σας θάλαμο.

Διαθέτουμε την τεχνογνωσία και μπορούμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις ψύξης, εξασφαλίζοντας την ικανοποίηση ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ