6986016641 Αθηνών 135Α, Καλαμάτα theofanis_kalamata@yahoo.gr
hero image
 
 
 
     
     
  ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
Konstantopoulos Refrigeration Service - Κωνσταντόπουλος Θεοφάνης | Ψυκτικός Καλαμάτα Μεσσηνία


Με συνέπεια και επαγγελματισμό, η επιχείρησή μας “Konstantopoulos Refrigeration Service” η οποία βρίσκεται στην Καλαμάτα, μπορεί να σας προτείνει τις ιδανικές και πιο αποδοτικές λύσεις για τον κλιματισμό της οικίας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας καλύψει με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στο χώρο του κλιματισμού. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει την μελέτη του χώρου και την πρόταση της κατάλληλης μονάδας, την σωστή εγκατάσταση στο χώρο σας, τον τακτικό προληπτικό έλεγχο καθώς και την επισκευή τυχόν βλαβών που μπορεί να προκύψουν.
 
     
   
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
την μελέτη, την εγκατάσταση, την συντήρηση και την επισκευή κλιματιστικών τοίχου, καναλάτα,
κασέτες και ντουλάπες ανεξαρτήτως μάρκας και μοντέλου.

 
 
 
ΜΕΛΕΤΗ

Πραγματοποιούμε διεξοδική μελέτη του χώρου, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις ατομικές απαιτήσεις και τις συνθήκες του πελάτη. Στη συνέχεια, προτείνουμε τις βέλτιστες λύσεις, λαμβάνοντας υπόψη την απόδοση, την ενεργειακή απόδοση και την αισθητική του συστήματος.
 
     
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την άμεση και ασφαλή εγκατάσταση των κλιματιστικών, εξασφαλίζοντας την άριστη λειτουργία και την μακροζωία τους. Χρησιμοποιούμε τα πιο σύγχρονα εργαλεία και υλικά για να διασφαλίσουμε την επίτευξη των υψηλότερων προδιαγραφών ποιότητας.
 
     
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η τακτική συντήρηση κάθε κλιματιστικού είναι απαραίτητη για την απρόσκοπτη λειτουργία αλλά και για την υγεία μας. Οι τεχνικοί μας παρέχουν προγράμματα συντήρησης που προλαμβάνουν προβλήματα και διασφαλίζουν την απόδοση των συστημάτων σας σε υψηλά επίπεδα.
 
     
 
ΕΠΙΣΚΕΥΗ

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το κλιματιστικό σας, μπορείτε να βασίζεστε στην άμεση και αποτελεσματική επισκευή από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας.
 
     
 
 
 
 
 
 
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε άμεση και σωστή εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε στην Καλαμάτα, σε όλη την Μεσσηνία και τις γύρω περιοχές.
 
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6986016641
 
 
 
 
 
 
 
     
     
  ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
 
     
  Παρακολουθώντας διαρκώς όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο του κλιματισμού, καθώς και τα νέα προϊόντα, μπορούμε να σας προτείνουμε τις ιδανικές λύσεις και να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού έργου.

Εμπιστευτείτε μας για να απολαύσετε άνεση και ποιότητα αέρα στην οικία ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Δίνουμε τις οικονομικότερες κατασκευαστικά λύσεις, αλλά ταυτόχρονα και τις πιο αποδοτικές λειτουργικά, με στόχο πάντα την πλήρη κάλυψη των αναγκών σας.

Η ικανοποίηση των πελατών μας αποτελεί κύριος στόχος της επιχείρησή μας, και δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.
 
     
   
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ